Afbeelding
Foto:

Christelijk Kamerkoor Da Lui Cantiamo

GOEREE-OVERFLAKKEE - Christelijk Kamerkoor Da Lui Cantiamo gaat weer zingen.

Da Lui Cantiamo is een kamerkoor dat plezier heeft in het zingen met elkaar. Daarbij willen men echt van en met elkaar leren om zo het beste zangresultaat te krijgen. De vaste repetitieavond is op dinsdag van 20.00-22.00 uur in de dorpskerk van Ouddorp. (Weststraat 2) Natuurlijk is er tijd voor een pauze met koffie en een praatje.
"We doen mee met Kerst en/of Paasuitvoeringen (of organiseren deze zelf). Ook hebben we al een aantal jaren meegedaan met de zomerconcerten in de Catharijnekerk van Brielle", aldus het bestuur.

Het repertoire is heel breed. Dit kan variƫren van Barok tot muziek uit de vorige eeuw, bestaande uit koorstukken of 4-stemmige psalmen en gezangen.
Op dit moment is het koor te klein om mee te doen met uitvoeringen (of deze te organiseren). Daarom is men op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen die het koor komen versterken. "We zijn vooral op zoek naar sopranen en bassen, maar ook alten en tenoren zijn welkom".

Wie nieuwsgierig is geworden, is van harte welkom op de open zangavond van dinsdag 12 oktober. Men kan dan meeluisteren of meezingen.

Aanmelden via de mail: a.kievit5@kpnplanet.nl