Afbeelding

Volleybalschool GO gaat weer van start

Algemeen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Wil jij met extra training je volleybaltechniek nog verder ontwikkelen? Ga de uitdaging aan en kom trainen bij de Volleybalschool Goeree-Overflakkee!

De regionale Volleybalschool GO werkt samen met Be Better Training en richt zich op extra persoonlijke ontwikkeling in de volleybaltechniek. De techniek staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten. Dit alles met als doel om jouw volleybaltalent te ontwikkelen.

Ben je CMV- speler (6-12 jaar)? Of C-, B- , A-jeugd tot 18 jaar? Alle jeugd van VC Intermezzo en andere verenigingen zijn welkom. Er wordt getraind vrijdagavond van 18.30 – 20.30 uur in sporthal De Staver, Olympiaweg 32 in Sommelsdijk. 

De startavond is op vrijdag 24 september 2021. De trainingen van Volleybalschool GO worden verzorgd door Ronald Lacroes en Arie van Wolferen van Be Better Training. Ronald en Arie zijn beiden gediplomeerd trainer en hebben samen als doel volleybaltalenten verder te ontwikkelen door te trainen met een lach!

Ga jij deze uitdaging aan? Meld je aan via de website van VC Intermezzo – Volleybalschool GO, of kom meetrainen op vrijdag 24 september om 18.30 uur.

Voor meer informatie kun je mailen naar volleybalschool@vcintermezzo.nl.