Afbeelding

Televisiedebuut voor BG-CoolShape Kliniek in Goedereede

Algemeen

GOEDEREEDE - Onlangs geopend en nu al gevraagd om deel te nemen aan het televisieprogramma Altijd Jong. Dit is werkelijkheid geworden voor Bianca Grinwis van BG-CoolShape Kliniek. Op zondag 31 oktober is zij met haar bedrijf te zien op RTL 4.

Bianca had nooit verwacht om in zo’n korte tijd met BG-CoolShape Kliniek een televisiedebuut te maken. Afgelopen donderdag 16 september stond er een filmcameraploeg in haar kliniek. “Het is een klein beetje onwerkelijk dat ik straks op televisie te zien ben, ik had dit nooit verwacht.” Altijd Jong is een Beauty- en lifestyleprogramma waarin onderzocht wordt hoe je mooier, gezonder en gelukkiger kunt worden én blijven.

Bianca is blij dat ze op deze manier nog meer bekendheid kan geven aan Cryolipolyse. Het is de nieuwste en meest effectieve methode om pijnloos en zonder operatie vet kwijt te raken. Het is op sommige plekken van je lichaam lastig om vet te verliezen. Zelfs wanneer je een gezonde levensstijl hebt. Coolshaping is de uitkomst om plaatselijk vet te verliezen.

Bianca heeft de opleiding tot Cryoloog succesvol afgerond en gaat zorgvuldig te werk. Er is altijd een intakegesprek om te bespreken welke zone(s) je graag wil laten behandelen. Afhankelijk van het resultaat dat je wilt, geeft Bianca advies over het aantal behandelingen. Benieuwd naar de resultaten van anderen? Kijk eens op www.bg-coolshapekliniek.com of bel naar 06-11847379.