Afbeelding
Foto:

Sportiviteit en gezelligheid voerde de boventoon bij Menvereniging VierinEen

OUDDORP - Zaterdag 11 september vond de jaarlijkse Oefenmarathon met wegtraject van Menvereniging VierinEen plaats.

Er verschenen maar liefst 23 aanspanningen aan de start, een divers deelnemersveld van enkelspan tot vierspanspan, van Shetlanders tot robuuste Trekpaarden, van jeugdige menners tot zeer ervaren menners. De vereniging was weer te gast op het grasveld bij tankstation De Haan waar de start plaats vond met een vaardigheid en de finish met een prachtige hekjeshindernis. Het wegtraject bestond uit een route van 10 kilometer waarbij een boshindernis, een tonnenhindernis en een natuurhindernis met een prachtige waterbak getrotseerd moesten worden. Naast het mennen moesten de deelnemers ook nog een puzzelbingo oplossen. 

Vrijwilligers en sponsoren

Een evenement zonder vrijwilligers en sponsoren is ondenkbaar. De vereniging bedankt dan ook alle vrijwilligers en de volgende sponsoren: Slagerij Florestein, Jumbo Ouddorp, Gregor Melsen, Voogd Meelhandel, Bloemkwekerij Klepper en ASH Carrosserie. Voor het beschikbaar stellen van de terreinen zijn we de eigenaren ook dank verschuldigd.
Op bijgaande foto’s, die gemaakt zijn door Pieter van Es, is te zien hoe Cor Esselink zijn trekpaarden en Liza de Vogel haar twee shetlanders door de waterbak proberen te sturen.

Afbeelding