Afbeelding
Foto:

Flow-in start christelijke huwelijkscursus

GOEREE-OVERFLAKKEE - Wie zoekt naar een ‘relatieboost’ is bij Coach- en Trainingscentrum Flow-in aan het juiste adres. Omdat er nog weinig mogelijkheden zijn om je relatie te onderhouden en weer ‘on fire’ te komen met een training of cursus, is een nieuw initiatief geboren.

Voor alle getrouwde stellen organiseert Coach- en Trainingscentrum Flow-in een luxueuze Love College, een 5-avondse christelijke huwelijkscursus. Deze vindt plaats op een fantastische locatie in Stellendam en start donderdag 16 september. Vanuit de behoefte aan samen tijd, rustige tijd om over dingen te praten en nieuwe impuls te geven aan een altijd veranderende relatie, is de Flow-in Love College ontstaan.

Het unieke van de Love College is hoe het Gods principes ineen vlecht met psychologie en wetenschap mét de praktische vertaalslag. Dit maakt deze cursus geschikt voor iedereen die verlangt naar een hoger level met zijn partner. Er zijn altijd nieuwe vaardigheden te ontdekken en er is altijd kennis te vinden die helpt dichter bij de ander te komen, wat de kwaliteit van samen-zijn verhoogd.

Elke avond bestaat uit een centrale module onderwijs in ‘het cafe’, ondersteund met grappige ervaringen, waarna de stellen in de prachtige locatie naar afgesloten meetingpoints gaan om te ‘daten’. In deze tijd bespreken ze samen hun vragen en gebruiken ze instrumenten om zaken in kaart te brengen. Als helder is welke behoeften er zijn, is er gelegenheid voor flash-coaching en ministry. De privézaken worden alleen tijdens de date besproken.

Ondertussen worden ze de hele avond verwend met mooie borrelplanken met warme en koude hapjes. Ook allerlei verrassende en toepasselijke themadrankjes worden door de gastvrouw ter plekke bereid. Het doel is stellen de gelegenheid te geven in alle rust elkaar te ontmoeten op een moderne locatie, even weg uit hun drukke thuissituatie en ondertussen stevige tools krijgen om nóg meer van elkaar te gaan houden!

Love College on Tour

Omdat ze altijd op zoek zijn naar (Coronaproof) mogelijkheden om stellen altijd de gelegenheid te geven hun relatie te verbeteren, zijn er ook andere versies van de Love College in ontwikkeling. Op de ontwerptafel ligt een plan wat ‘Love College on Tour’ heet. Hierbij wordt het lesmateriaal in de auto geluisterd, tijdens een mooie Flakkee-rit. Op verschillende hotspots in de route zijn ontmoetingen met natuurlijk de verwennerijtjes. Deze Flow-in Love College ‘On Tour’ versie kan met of zonder leuke oldtimer geboekt worden. Hoe leuk is het om een avond in een Vintage Volkswagenbusje of Eendje rond te rijden en ondertussen elkaar echt te ontmoeten!

De cursus wordt gegeven door christencoaches Bas en Herma Villerius uit Sommelsdijk. Zij zijn 15 jaar getrouwd en samen ‘zijn’ ze Coach en Trainingscentrum Flow-in. Na jaren onderwijsveld, persoonlijke huwelijks-zoektochten en cursussen, coaching en de Master Gedrag, ontwikkelden zij (op basis van bekende theorieën) een korte, krachtige training voor koppels die niet bang zijn om elkaar te ontmoeten!

Ze houden niet van ‘gewoon’, wel van buitengewoon. Ze gaan voor goud en dát geven ze graag door. Ze garanderen je dat je geen spijt zult krijgen van deze investering!

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.flow-in.nl/LoveCollege of op de Facebookpagina van Flow-in.