Afbeelding
Foto:

Tweede boek voor Femke Meijboom

‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’

OUDE-TONGE - Binnen een jaar tijd lanceert Femke Meijboom uit Oude-Tonge haar tweede boek. Op 15 september komt haar non-fictie ‘Slashwerk’ uit, een boek dat tieners en jongvolwassenen helpt bij het maken van keuzes voor de toekomst.

‘Slashwerk’ is een boek voor de studenten die niet weten welke kant ze op willen nadat ze hun diploma krijgen. Femke leerde dat je niet altijd gelijk hoeft te kiezen en dat uitzoeken wat je leuk en niet leuk vindt net zo belangrijk is. Alle interviews en tips voor solliciteren en ondernemen zijn tot stand gekomen door zes interviews met inspirerende personen, zoals een docent, eindredacteur van kinderboeken en sprekers. Laat je inspireren en ontdek wat je wil in het leven!

Als oud-student herkent Femke Meijboom de obstakels in de huidige tijdsgeest. Zij studeerde af tijdens de eerste corona golf en kon niet direct een baan vinden. Dus besloot ze volledig voor het ondernemen te gaan en haar eerste boek ‘Jo’ uit te brengen, maar ze stond ook open voor de mogelijkheden van een baan in loondienst. Dat resulteerde in ‘Slashwerk’, een boek dat niet alleen haar maar ook haar eerste lezers motiveerde om knopen door te hakken. 

Slashwerk is vanaf 15 september 2021 als paperback en e-book verkrijgbaar via www.femkemeijboom.nl