ASV Oostflakkee organiseert dagtocht met luxe lunchcruise

OUDE-TONGE - Op woensdag 29 september gaat ASV Oostflakkee weer varen met partyschip Jacqueline over de Lek en de Neder-Rijn.

Men vertrekt om 9.00 uur vanaf de hoek Emmastraat-Willemstraat in Oude-Tonge met een luxe touringcar naar Schoonhoven. In Schoonhoven schepen de deelnemers in op partyschip Jacqueline en krijgen ze koffie/thee aangeboden met heerlijk appelgebak. Tegen 11.00 uur gaan de trossen los. Terwijl u kunt genieten van langzaam voorbijtrekkende landschappen met fraaie uiterwaarden afgewisseld door pittoreske plekjes met kleine dijkhuisjes, nodigt de crew van partyschip Jacqueline u begin van de middag uit voor een heerlijke luxe lunch met o.a. soep en warme snacks. Na de lunch krijgt u nog een kopje koffie met een ijsje met slagroom aangeboden. Onderweg naar Oude-Tonge wordt nog een stop gemaakt voor het nuttigen van een heerlijk drie gangen afscheidsdiner.

Aanmelden voor deze cruise kan via h.zonneveld39@hotmail.com en telefonisch op vrijdag 10 september tussen 19.00 en 21.00 uur via 0187-630098. Bij aanmelding graag vlees of vis aangeven en of er dieetwensen zijn. De kosten bedragen voor leden 62,50 euro en voor niet-leden 75 euro, over te maken op bankrekeningnummer NL22RABO0314657959 t.n.v. A.S.V. Oostflakkee. Dit dient voor 20 september gebeurd te zijn.

Let op: als u met de vakantie naar Ootmarsum gaat en met deze dagreis meewilt, dat u zich aanmeldt voor de vertrekdatum maandag 13 september i.v.m. met aanmelding bij BTR Reizen.