Heropening Inloophuis de Boei

GOEREE-OVERFLAKKEE - Na zo’n 1,5 jaar noodgedwongen gesloten te zijn geweest, kan inloophuis De Boei eindelijk weer gasten ontvangen. Op 14 september aanstaande vanaf 10.00 uur is men van harte welkom in 'De Overkant aan de Dijkstelweg 33 in Ouddorp. 

"Omdat dit de eerste keer is na al die tijd, hebben we geen activiteit maar nemen we alle tijd om samen te zijn en over allerlei onderwerpen met elkaar te praten", aldus de organisatie. "Omstreeks 12.00 uur is er tijd om de zelf meegebrachte lunch te nuttigen, wij zorgen voor thee, koffie en een soepje. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt." Dat kan via info@deboeigo.nl of door een appje te sturen naar 06-19721167 of met een belletje naar hetzelfde nummer. 

De nog beknopte agenda ziet er als volgt uit: 28 september: ontvangst om 10.00 uur, om 13.00 uur een uiteenzetting door Emmy Lingen van het Centrum voor Levensvragen ZHE (www.centrumvoorlevensvragen-zhe.nl). 12 oktober: ontvangst om 10.00 uur, om 13.00 uur een samenzijn met Marieke Breunesse van de Borstkankervereniging Nederland over de kwaliteit van leven met en na borstkanker. (https://www.borstkanker.nl). "Uiteraard houden we ons aan de RIVM regels, dus 1,5 meter afstand, regelmatig handenwassen, niezen in je elleboog en ben je verkouden of voel je je niet lekker: kom dan graag een volgende keer als u klachtenvrij bent, blijf thuis en laat je testen", aldus Wim Schoordijk, coördinator Inloophuis.