Afbeelding
Foto:

‘Reparatie is onze specialisatie en verkoop is ook hoofdzaak’

Een smartphone met een kapot scherm? Een accu die het niet meer doet? Ga dan naar MobielRepair in Middelharnis. De zaak aan de Nieuwstraat repareert kundig, snel en tegen een concurrerende prijs. Niet vreemd dat steeds meer klanten de weg naar MobielRepair weten te vinden. Ook voor een nieuwe of refurbished telefoon, een abonnement en accessoires trouwens.

Geert Rottier begon MobielRepair “een beetje uit hobby” in 2015. Zijn winkel aan de Nieuwstraat 52 sloeg enorm aan. “Iedereen heeft een smartphone. Niemand kan nog zonder. Maar telefoons zijn duur en repareren is voor veel mensen aantrekkelijker dan een nieuwe kopen”, verklaart hij het succes. “In het algemeen kunnen we veel repareren.” Dat geldt niet alleen voor smartphones, maar ook voor bijvoorbeeld laptops, notebooks, tablets en computers.

Een andere belangrijke reden voor het succes van MobielRepair is ‘het persoonlijke’. “Klanten komen graag naar een echte winkel voor het persoonlijke contact. Wij zijn servicegericht, geven onafhankelijk advies, regelen het contract voor wie een abonnement afsluit en zorgen voor de installatie van een nieuw toestel.”

MobielRepair onderscheidt zich namelijk ook steeds meer als verkooppunt van nieuwe telefoons, refurbished iPhones, abonnementen van alle providers en accessoires als hoesjes, kabels en adapters. Op het nieuwe adres – Nieuwstraat 40, een groter winkelpand – is het assortiment gegroeid en is ook meer capaciteit om te repareren. Geert Rottier: “Reparatie is onze specialisatie en verkoop is ook een hoofdzaak geworden.”

Een sterk punt van MobielRepair is dat klanten nooit lang hoeven te wachten. “Meestal voeren we de reparatie uit terwijl de klant wacht. Anders is het binnen een uur voor elkaar, zeker als het om schermpjes en accu’s gaat.”

Zie ook de webshop voor refurbished iPhones: rephone.nl.