Afbeelding

Dames VC Intermezzo zijn voorbereiding gestart

SOMMELSDIJK - De dames van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk zijn de voorbereiding op het nieuwe seizoen prima gestart. Na een lange stop (in oktober 2020 werd de laatste wedstrijd gespeeld) kwam het tijdens een oefentoernooi in Utrecht uit tegen Dinto uit Warmenhuizen en Majella en Tovo uit Utrecht.

Gestart werd met een mooie 3-0 overwinning op de jonge Noord-Hollandse formatie Dinto. Intermezzo zette nette setstanden van 25-20, 25-22 en 15-10 op het scorebord. Tegen Majella kwamen de Sommelsdijkse dames nog wel op een 1-0 voorsprong (25-21), alleen kwam Majella langszij (21-25) en wist het de 3e set ook binnen te halen. In de derde wedstrijd tegen Tovo bleek de energie wat weg geëbd. Tovo bleef wel vrijuit doorspelen. VC Intermezzo keek al snel tegen een 25-15 en 25-16 verlies aan maar verliet Utrecht met opgeheven hoofd na een goede eerste oefensessie. 

Komende zaterdag 4 september organiseert VC Intermezzo zelf een oefentoernooi in de eigen sporthal De Staver. Er zal gespeeld gaan worden tegen VC Wik Groot Ammers, OKK’70 uit Hardinxveld-Giessendam en HWVV Fidus uit ‘s Gravendeel. De eerste wedstrijd start om 14.00 uur.