Kernactiviteiten

OOLTGENSPLAAT

Chinees eten voor 55+

Het bestuur van Stichting ZIJN 55+ Ooltgensplaat nodigt de 55-plussers uit om op vrijdag 10 september mee te doen met een heerlijke Chinese maaltijd.  Vanaf 17.00 uur bent u welkom in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Kosten zijn 15 euro voor de maaltijd en 1 euro voor de verloting (3 lootjes). Aanmelden kan bij Ati Verwoerd (06-40701181), vóór vrijdag 3 september.         


MIDDELHARNIS

Repair Café

Op zaterdag 4 september van 10.00 tot 13.00 uur is er weer Repair Café in Middelharnis op de locatie, Goed voor Goed Kringloopcentrum aan de Gerard Walschapstraat. Aanname van reparaties tot ongeveer 12.00 uur. Denk maar vast aan de komende wintermaanden. Doet het straalkacheltje het nog wel, of zit je lekkere warme broek te strak? Maak gebruik van de elektro reparateur of de naaister die u kan helpen en adviseren met verstellen en/of veranderen van uw kleding, ritsen en knopen zelf meenemen. Men repareert geen mobiel / PC en groot witgoed. Meer informatie via Facebook en http://www.repaircafemiddelharnis.nl.


DIRKSLAND

Tuintjesmarkt

Op zaterdag 4 september is er een tuintjesmarkt in Dirksland. Er doen weer veel tuintjes mee. De tuintjesmarkt is van 9.00 tot 15.00 uur. Op de Prins Bernhardlaan 12 is bovendien een heerlijk gebakken visje te koop voor een klein prijsje.


OUDDORP

Rommelmarkt

De Van der Linde Rommelmarkten aan de Zuidweg 3 in Ouddorp (op het industrieterrein) gaan weer van start. Elke woensdag- en zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Ook het achterste gedeelte van de originele rommelmarkt is nu open. Tijdens de openingstijden van de  rommelmarkt kunt u oud ijzer inleveren en neerleggen bij de container (dus niet erin!).


DEN BOMMEL

Accordeonles

Dinsdagavond 31 augustus wordt weer gestart met accordeon- en keyboardles. De lessen worden eenmaal per 14 dagen gegeven in de consistorie van de Gereformeerde Kerk in Den Bommel, Molendijk 26. De docent is mevrouw Anny van Wanrooy. De lessen zijn bedoeld voor beginners en gevorderden, voor zowel jeugd als volwassenen. U kunt altijd langskomen om kennis te maken. Vanaf 17.30 uur is er iemand aanwezig om u meer informatie te geven. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met Rinie van den Akker-Schatteleijn (0186-652358 of burgakker@ziggo.nl) en Jeanet Ras (0187-611509 of j.raszn@agroweb.nl).


OUDE-TONGE

Breicafé

Woensdagavond 8 september is het breicafé weer geopend. Het breicafé wordt gehouden in het Infocentrum aan de Bernhardstraat 27. Het breicafé is geopend van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het concept is eenvoudig. Je neemt je eigen spullen mee, waarmee je zelf aan de slag gaat. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee (kosten 1,25 euro). Aanmelden is niet nodig. Heeft u nog vragen dan kunt u bellen met Stichting ZIJN (0187) 483366 of e-mailen naar m.kieviet@zijngo.nl.


ACHTHUIZEN

Bingo

De Plaatselijke Commissie van Stichting ZIJN organiseert voor alle 55-plussers van Achthuizen op woensdag 8 september een gezellige bingomiddag. De middag begint om 13.30 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon. Let op: de prijs is verhoogd. De middag wordt gehouden in het Buurthuus aan de Kloosterstraat 10.