Lezing over “Licht, straling, elektromagnetische velden en gezondheid”

SOMMELSDIJK - Zaterdag 28 augustus houdt dr. Leendert Vriens een lezing over: “Licht, straling, elektromagnetische velden & gezondheid.” Na de lezing zal er een lunch aangeboden worden en daarna is er gelegenheid om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de CPLD vereniging, in samenwerking met de werkgroep Straling Bewust Goeree-Overflakkee. De CPLD vereniging is een landelijke vereniging voor mensen die overgevoelig zijn voor licht.

De lezing die om 10.30 uur begint, zal verzorgd worden door dhr. Leendert Vriens, waarbij vooral ingegaan wordt op de gezondheidseffecten van elektromagnetische velden van draadloze communicatie. Dat draadloze communicatie gezondheidsrisico’s met zich meebrengt is nog veel te weinig bekend. De blootstelling aan straling is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen, niet in de laatste plaats omdat men steeds meer draadloos communicerende apparatuur in huis neemt.
“Door de toenemende hoeveelheid straling krijgen steeds meer mensen klachten die verminderen of verdwijnen wanneer zij in een stralingsarme omgeving verblijven, terwijl bij medische onderzoeken niets gevonden wordt. Mensen die lijden aan andere intoleranties, zoals bijv. Lyme, ME (chronisch vermoeidheidssyndroom) of MCS ( meervoudige chemische overgevoeligheid) zijn vaak extra gevoelig voor elektromagnetische velden”, aldus de organisatoren.

De lezing zal gehouden worden in een hal bij fam. Van der Velde, Nieuwlandsedijk 3, 3245 LB Sommelsdijk. Aanvang 10.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis en er is genoeg parkeergelegenheid. De lezing duurt tot ongeveer 12.00 uur. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Aangezien deze dag mede georganiseerd wordt door de CPLD vereniging, zal er ook een eenvoudige lunch geserveerd worden. Maar men kan ook alleen de lezing bijwonen, zonder gebruik te maken van de lunch. Iedereen, dus ook niet-CPLD leden, is van harte welkom!

In verband met de nog geldende coronamaatregelen, is er een maximum aantal deelnemers. Graag van te voren aanmelden via tel: 0187-485058 of via e-mail: info@akkerlust.nl.
Bij aanmelding ook graag aangeven of men gebruik wil maken van de lunch.
Voor meer informatie, zie www.stralingbewust-go.nl.