Afbeelding
Foto:

Veel zomeractiviteiten bij de bibliotheken

REGIO - Deze zomer kan men bij de bibliotheken op Goeree-Overflakkee terecht voor allerlei activiteiten.

Schilderen met je (klein)kind – Ouddorp

Hoe leuk is het om in de vakantie iets samen met je kind te ondernemen? Dat kan op dinsdag 17 augustus tijdens deze schilderworkshop. Ervaring hebben met schilderen is niet nodig. Kunstenares Cristina Vaudo is er voor de nodige begeleiding en inspiratie. De bibliotheek zorgt voor de materialen.
Dinsdag 17 augustus: 10.00-12.00 uur; Locatie: Strandtheater Houten Kaap Ouddorp; Toegang: € 17,50 voor 1 ouder met 1 kind / € 7,50 voor een extra kind; leeftijd kind: 6-12 jaar.

Lokale wandeling – Middelharnis

Duik in de geschiedenis tijdens deze wandeling en leer meer over Middelharnis. Herken het patroon van de opbouw van een Flakkees dorp en luister naar onverwachte verhalen bij o.a. de gotische Sint Michaelskerk, Vrouwe Justitia en de haven. De wandeling is geschikt voor jong en oud. Voor toeristen en voor de "eilanders" zelf een uitgelezen moment om meer te weten te komen over dit mooie tweelingdorp.
Dinsdag 17 augustus: 10.00-12.00 uur; Startpunt: Bibliotheek Middelharnis; Toegang € 7,50 incl. koffie en Flakkeese lekkernij.

Knikkerbaan maken - Middelharnis

Wie kent het niet? Het populaire tv-programma waarin allerlei verschillende knikkerspelletjes gespeeld worden. Maak nu je eigen knikkerbaan in het Diekhuus Middelharnis. Creativiteit, zelf ontwerpen en gezelligheid; alles komt tijdens deze activiteit aan bod. Met verschillende materialen kun maak je de mooiste, gaafste en snelste knikkerbaan maken.
Donderdag 19 augustus: 10.30-12.00 uur; Diekhuus Middelharnis; € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden; Leeftijd 6 tot 12 jaar.

Zomer in de Bieb

Tijdens Zomer in de Bieb worden er verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd in alle vestigingen van de bibliotheek. Voor het complete programma en meer informatie over aanmelden, ga je naar www.bzhd.nl/zomerindebieb.

Goed om te weten: Wanneer een buitenactiviteit wegens (te) slecht weer niet doorgaat, ontvang je je toegangsgeld terug. Alle activiteiten worden volgens de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.