STAD AAN 'T HARINGVLIET

Tuintjesmarkt

Vanwege het enorme succes en de grote animo is er zaterdag 7 augustus weer Tuintjesmarkt in Stad aan 't Haringvliet. Er zullen veel nieuwe en gebruikte spullen, kleding en allerlei lekkers worden verkocht. Voor een plattegrond van de deelnemende tuinen kunt u die ochtend terecht aan de Vrouwtjesweg 34.

OOLTGENSPLAAT

Bingo bij de ASVO

De Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee organiseert op woensdag 11 augustus een bingomiddag in MTC ’t Centrum aan de Weesmolenstraat 12 in Ooltgensplaat, uiteraard met inachtneming van de nog geldende RIVM-regels. Het wordt ditmaal een zogenaamde gewone bingo. Dit houdt in zes rondes plus een superronde. De financiële bijdrage is 6 euro per boekje inclusief de superronde en twee keer koffie of thee. Neemt u er een tweede boekje bij, dan betaalt u 10 euro. De bedragen zijn per deelnemer. Aanvang is om 14.00 uur. Aanmelden kan via h.zonneveld39@hotmail.com en telefonisch op donderdagavond 5 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur via 0187-630098. Iedereen is welkom, mits van tevoren aangemeld.

Verkoping/Rommelmarkt 

De Hersteld Hervormde Gemeente Ooltgensplaat organiseert op zaterdag 4 september van 9.00 tot 14.30 uur de jaarlijkse verkoping/rommelmarkt. Zoals u gewend bent zal er van alles te koop zijn zoals versgebakken vis, lekkers van de bakker, broodje hamburger en nog veel meer. Terwijl u lekker op onze grote rommelmarkt rondkijkt, spelen de kinderen een spelletje. Verder maakt u kans op het winnen van een fiets of een grote boodschappenmand. Allen hartelijk welkom op Lindenlaan 4 te Ooltgensplaat.

OUDDORP

Fietspuzzeltocht

Maandagavond 9 augustus wordt er weer een fietspuzzeltocht van ruim 20 km georganiseerd. De opbrengst hiervan is bestemd voor de Zending van de Gereformeerde Gemeente. De kosten zijn € 3,00 per persoon met een maximum van € 12,50 per gezin. U kunt starten tussen 18.30 en 19.00 uur vanaf de Mekkerstee, Hofdijksweg 34. Bij het startpunt krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en bij het eindpunt kunt u nog snacks en ijs kopen. Belangrijk is dat de RIVM-maatregelen in acht genomen worden. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de familie A. Nijsse, tel.nr. 06-13458447. 

SOMMELSDIJK

Twee keer bingo bij O-G-O

De O-G-O organiseert op zaterdag 7 augustus om 19.30 uur en woensdag 11 augustus om 13.30 uur een bingo in wijkgebouw de Zwaluw aan de Sperwer 55 te Sommelsdijk. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Op zaterdag 7 augustus worden elf rondes voor 6,50 euro gespeeld. Daarnaast zijn er nog negen gratis prijsjes. In de pauze is er verkoop van twee extra rondes voor 1 euro per ronde. Op woensdag 11 augustus worden negen rondes voor 3,50 euro gespeeld. Daarnaast zijn er nog negen gratis prijsjes. In de pauze is er verkoop van twee extra rondes voor 1 euro per ronde. Ook is er nog een verloting. Op beide dagen is de toegang gratis en is iedereen van harte welkom. Men dient zich nog wel aan de 1,5 meter te houden, dus graag even bellen met hoeveel personen u komt. Aanmelden kan bij Riek Jordaan via tel. 06-50285629.