Afbeelding
Foto:

INGEZONDEN: Strand en Havenhoofd Middelharnis

Recentelijk heeft iemand een brief ingezonden over de terreur en het vandalisme aan het strandje/Havenhoofd in Middelharnis. Het beschrevene is maar een fractie van wat zich afspeelt, maar laat ik daarentegen ook melden dat wij veel vriendelijke recreanten tegenkomen die op een gemoedelijke en gezellige manier met elkaar recreëren.

Hier volgt een opsomming ter aanvulling op de brief van de vorige schrijver:

Er blijkt een harde kern mensen te zijn die zo obsessief met zichzelf bezig is dat zij totaal geen oog hebben voor het welbevinden van mens en dier.

Kortom, er heerst op het door de gemeente zorgvuldig aangelegde en onderhouden gebied inmiddels een totale anarchie veroorzaakt door een kleine groep die blijkbaar te kampen heeft met grote aanpassingsproblemen wat maakt dat de situatie is inmiddels onhoudbaar is geworden en veel weerstand oproept. Letterlijk en figuurlijk brandjes blussen volstaat niet.

Gemeente hierbij doe ik, mede namens vele anderen, een appél op uw bevoegdheden. Is een APV inmiddels niet voor de hand liggend, of een camera op het strandje, verbodsborden alcoholgebruik, effectiever gebruik van de camera's? Zomaar wat suggesties ter overweging. Ik wens u succes en wijsheid bij het bestrijden van deze voortschrijdende situatie.

Naam en adres bij de redactie bekend