Afbeelding
Foto:

Buutengeweun start weer met kampvuuravonden

DIRKSLAND - Vanwege de coronamaatregelen heeft mannenbeweging Buutengeweun het organiseren van kampvuuravonden tijdelijk moeten onderbreken. Nu wil men de draad weer oppakken en weer een avond organiseren.

Vrijdagavond 2 juli zal het kampvuur weer worden aangestoken. De organisatie hoopt en verwacht dat weer veel mannen zich rond het kampvuur zullen scharen.
De avonden zijn vooral bedoeld voor mannen die elkaar op een ontspannen manier willen ontmoeten. "Naast ontmoeting willen we met deze avonden zorgen voor onderlinge verbinding, maar ook wat gezelligheid bieden".
Vanaf 1945 uur is er koffie en daarna zal Dick Pieterman een korte overdenking uit de Bijbel houden, waar desgewenst over nagepraat kan worden. De avonden worden doorgaans bezocht door mannen van het hele eiland en daarbuiten. Iedereen, ook mannen die geen binding hebben met het geloof, is welkom. In de loop van de avond gaat ook de barbecue weer aan en kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden bijgepraat.
Men is welkom vanaf 19.45 uur. De avonden zijn bestemd voor jong en oud. De locatie is Philipshoofjesweg 79 (in de polder tussen Dirksland en Herkingen). De avond is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.
Aanmelden kan via www.buutengeweun.nl