Afbeelding

Duurzaam ondernemen in Handelsgebouw De Oostplaat

MIDDELHARNIS - De afgelopen twee jaar is hard gewerkt om van Zernikeweg 1 in Middelharnis een aantrekkelijk en duurzaam pand te maken. Een grondige verbouwing, met als resultaat een fijne werkplek waar ondernemers tegenwoordig samenkomen in 'Handelsgebouw De Oostplaat'.

Arwin van der Vliet vertelt: "Het is mooi om te zien dat ondernemers uit verschillende branches een ruimte hebben gevonden om zijn of haar bedrijf op deze plek voort te zetten. Van verschillende webshops, tot aan een nagelstudio, een bitcoinplatform en een leverancier in zonnepanelen." Toen het pand een aantal jaar geleden leeg kwam te staan kwam Van der Vliet op het idee er een bedrijfsverzamelgebouw van te maken. Een plek waar flexibiliteit en creativiteit voorop staan en waarbij de ondernemer de mogelijkheid heeft om samen te werken en een community op te bouwen.

Energieneutraal sinds maart 2021

Verduurzaming en CO2-reductie is met het oog op klimaatverandering tegenwoordig een absolute must. Met 236 geplaatste zonnepanelen,4 warmtepompen en volledige ledverlichting is ook Handelsgebouw De Oostplaat sinds maart energieneutraal te noemen. Vanuit een samenwerking met onder andere één van onze huurders in2 solar is dit project gerealiseerd met als resultaat een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw.

Enkele kantoorruimtes te huur

Er zijn nog enkele aantrekkelijke, goed geprijsde kantoorruimtes te huur. De ruimtes kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht, er is een glasvezelnetwerk aanwezig en er is voldoende parkeerruimte rondom het pand. Interesse? Neem gerust contact op met Van Alphen Makelaardij 0187-476555 of Arwin van der Vliet 0657081330. Meer informatie: www.handelsgebouwdeoostplaat.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding