Kernactiviteiten

GOEDEREEDE

Goeree Creatief weer van start

Donderdag 24 juni hoopt Goeree Creatief weer van start te gaan met de creatieve avonden in Partycentrum Oostdam. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 19.00 uur en 22.00 uur. Natuurlijk houdt men zich aan de geldende coronamaatregelen zoals afstand houden en mondkapje op als men zich verplaatst. “Wij zien u graag weer met uw eigen handwerk verschijnen op 24 juni”, aldus de organisatoren. Verdere informatie kunt u vinden op de facebookpagina van Oostdam, oostdam@sr-go.nl, bel 0187-492321 of stuur een app naar 06-31000604.

NIEUWE-TONGE

Spullen voor zomermarkt

Op 11 september, wordt onder voorbehoud van versoepelde coronamaatregelen, een zomermarkt georganiseerd door de Hervormde Gemeente. De organisatoren zijn op zoek naar spullen voor deze markt. De volgende spullen zijn welkom: Kleine meubeltjes, antiek/schilderijen, speelgoed/puzzels, gereedschap (ook voor de tuin), elektrische apparaten, spullen uit grootmoederstijd, fietsen, boeken, koelkasten, enz. De artikelen kunnen worden ingeleverd bij de fam. Van Kempen, Oudelandsedijk 4a bij Oude-Tonge tussen 9.00 en 11.30 uur. Men ontvangt graag spullen die u kunt missen, maar nog wel goed verkoopbaar en schoon zijn. De inleverdagen zijn: Zaterdag 26 juni en zaterdag 28 augustus. Meer info via 06-29 12 12 48.

OOLTGENSPLAAT

Bingo bij de ASVO

Na een zeer geslaagde bingomiddag in Oude-Tonge is het nu de beurt aan Ooltgensplaat. De Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee organiseert weer een bingomiddag op woensdag 30 juni. Met inachtneming van de nog geldende RIVM-regels. "Ondertussen is wel bewezen dat vaccineren leidt tot een dalend aantal besmettingen met het coronavirus", aldus de ASVO. Deze keer wordt het een 'gewone' bingo. Dit houdt in: zes rondes plus een superronde. Uw financiële bijdrage is 5 euro per boekje inclusief twee keer koffie of thee. Voor deelname aan de superronde betaalt u één euro. Plaats van handeling zal zijn het MTC ’t Centrum, Weesmolenstraat 12. Vanaf 13.30 uur bent u welkom. Aanvang 14.00 uur. Aanmelden per e-mail h.zonneveld39@hotmail.com of telefonisch op donderdagavond 24 juni tussen 19.00 en 21.00 uur. Telefoon 0187-630098. In verband met de nog geldende beperkingen van het toegestane aantal personen is deze bingomiddag in de eerste plaats bestemd voor leden, maar niet-leden mogen zich ook aanmelden.

Succesvolle tuintjesmarkt wordt herhaald

Omdat de “tuintjesmarkt” in Ooltgensplaat zo’n succes was, wordt het evenement herhaald op zaterdag 18 september. Opgeven kan door een bericht te sturen naar 0627078885 of via tuintjesmarkt Ooltgensplaat of facebook.

OUDDORP

Kringloopmarkt

Op zaterdag 10 juli is er een Kringloopmarkt bij de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp aan de Dorpstienden 3. De markt begint om 09.00 uur en is ongeveer 14.00 uur afgelopen. U kunt terecht bij de viskraam met een breed assortiment aan producten. Verder weer prachtige 2e hands kleding, mooie boeken, waaronder ook een aantal antiquiteiten, plantjes, speelgoed, kringloopspullen, koffie, gebak etc. "We respecteren de RIVM regels en proberen alles zo veilig mogelijk voor iedereen te organiseren. Zet u de datum in uw agenda? We zien uit naar uw komst!”, aldus de organisatoren.

OUDE-TONGE

Informatie over vakantiereis ASVO

De vakantiereis van de ASVO staat gepland van 13 tot 17 september. 29 juni is er een informatiemiddag over deze reis in De Grutterswei. Aanvang 14.00 uur.

SOMMELSDIJK

Bingo O-G-O

Zaterdag 26 juni is er weer een bingo. Er zijn wat versoepelingen en daarom kan men weer om half acht beginnen. De bingo wordt gehouden in het wijkgebouw de Zwaluw. Sperwer 55. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Er worden elf rondes gespeeld voor € 6.50. Daarnaast nog negen extra prijsjes. Ook zijn er nog twee extra rondes voor € 1.00 per ronde. Alle kaartjes worden tegelijk verkocht om heen en weer geloop te voorkomen. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Volgens het advies van het RIVM dient van tevoren opgegeven te worden met hoeveel personen men komt. Hier voor kunt u bellen naar Riek Jordaan, telefoon: tel: 0650285629.