Afbeelding
Foto:

Deelnemers gezocht voor bedrijvenvoetbaltoernooi

MELISSANT - Voetbalvereniging Melissant organiseert voor zaterdag 10 juli het Kerry Adco Logistics Bedrijventoernooi. Men kan zich vanaf nu inschrijven.

Het betreft hier een toernooi voor zeventallen. De wedstrijden zullen over de breedte van het veld gespeeld worden, conform de regels van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB).
De aanvang van deze dag staat voorlopig gepland om 09.30 uur. De deelnemende ploegen worden vriendelijk verzocht om 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden aanwezig te zijn. Het volledige programma zal enkele dagen voor het toernooi te zien zijn op www.vvmelissant.nl of V.V. Melissant.

Het toernooi wordt gesponsord door: Kerry Adco Logistics. “Gezien de gezellige en sportieve toernooien die hier aan vooraf zijn gegaan, hopen wij ook dit jaar op uw deelname te mogen rekenen. Uiteraard hangt de doorgang af van de gestelde maatregelen/beperking, maar we houden goede hoop dat deze verder worden versoepeld deze zomer,” aldus de organisatie in haar uitnodiging.
Inschrijven kan op de volgende manieren: Per telefoon/WhatsApp naar Jacob van der Spaan (06-27615184) Bart van Roosendaal (06-40309121); Per mail: Toernooiencommissie@vvmelissant.nl.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Jacob van der Spaan of Bart van Roosendaal via bovenstaande telefoonnummers of surf naar www.vvmelissant.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juli.