Afbeelding
Foto:

Vaderdagactie 2021: vlees, bier, wijn en pioenrozen

OUDDORP - Mei was een drukke maand wat de acties betreft; de Moederdagactie, de Pinksteractie en tussendoor werden lootjes, speurtochten en broodjes verkocht. De opbrengst deze maand was ruim € 3000,-.

Het geld wordt gebruikt om de nieuwe pastorie van de Hervormde Gemeente Ouddorp op te knappen. De Activiteitencommissie HG wil graag iedereen hartelijk bedanken die een bijdrage heeft geleverd: alle vrijwilligers, sponsors en klanten.

Puur vlees

Met Vaderdag in aantocht is er weer een nieuwe actie. In samenwerking met Puur Vers kunt u zelf uw barbecue pakket samenstellen. Het vlees van Puur Vers is zonder toevoegingen, van dieren die een goed leven gehad hebben en niet afkomstig uit massaproductie.
Maak het compleet met Ouddorp aan Zee wijn van Sperling Wijnen, bier van Brouwerij Solaes of met zelfgemaakte advocaat van Cees Grinwis! Vergeet niet om uw huis op te fleuren met de prachtige pioenrozen van Biemond Flakkee.

Bestellen kan tot en met 16 juni via de mail: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl of ons handige online formulier: tinyurl.com/vaderdagactie2021 of scan de QR-code. Ophalen van de producten kan op zaterdag 19 juni tussen 10:00 en 12:00 uur bij de Dorpskerk van Ouddorp. Op deze dag zullen ook nog pioenrozen verkocht worden. Bezorgen in Ouddorp kan tegen een meerprijs van 1 euro. Kijk ook op: facebook.com/activiteitencommissieouddorp

Dank ook aan Sperling Wijnen, Brouwerij Solaes, Biemond Flakkee, Puur Vers en Cees Grinwis voor de samenwerking.