Kernactiviteiten

DIRKSLAND

Tuintjesmarkt

Zaterdag 5 juni wordt er een tuintjesmarkt georganiseerd in Dirksland. Inschrijven kan tot en met vandaag, dinsdag 1 juni via de facebookpagina. De markt is van 8.30 tot 15.00 uur.

MELISSANT

Schuurverkoping

Zaterdag 5 juni wordt een schuurverkoping gehouden bij familie Leijdens aan Nolleweg 10. U kunt van 10.00 uur tot 15.00 uur zonder afspraak komen kijken. De regels die het RIVM stelt, worden in acht genomen. Dit betekent afstand houden en het dragen van een mondkapje. Er zijn veel kleine spullen te koop, zoals glazen, serviezen, borden, bestek, kop en schotels, brocante, heel veel tweedehandsboeken. Ook kunt u er terecht voor mooie tweedehands dameshoeden, tweedehands kleding en tassen.

MIDDELHARNIS

Gezond natuurwandelen

Donderdag 3 juni is weer Gezond Natuur Wandelen. Het vertrek is om 10.00 uur voor Het Diekhuus Beneden Zandpad 7. Meer informatie is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl of mail Cor Tanis, c.tanis1@telfort.nl

Tuintjesmarkt

Zaterdag 12 juni is er een tuintjesmarkt. De markt wordt in heel veel straten door Middelharnis gehouden. De start is 9.00 uur en om 15.00 uur wordt de markt beëindigd. Opgeven kan tot woensdag 9 juni via: 06-20213165.

OUDDORP

Rommelmarkt van der Linde weer open

Aanstaande woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag staan de deuren van de loods van Bouwbedrijf van der Linde aan de Zuidweg 3 weer open van 10.00-12.00 uur voor de grote Rommelmarkt. Verplicht mondkapje op en zeker 2 meter afstand houden. Door de grote hoeveelheid spullen die in voorraad staan kunnen er dit jaar geen goederen worden gebracht. Zoals bekend zal de opbrengst voor diverse goede doelen zijn. Ook kunt u tijdens de openingstijden van de rommelmarkt uw oud ijzer meebrengen waarvan de helft van de opbrengst voor een goed doel besteed zal worden. U mag het BIJ de container neerleggen maar niet IN de container.

SOMMELSDIJK

Chr. Bibliotheek stopt

Helaas gaat de christelijke bibliotheek in de Rehobôthkerk met ingang van heden stoppen. De organisatoren vragen de lezers om de boeken die ze nog thuis hebben liggen in te komen leveren op vrijdag 4 of vrijdag juni tussen 14:00 uur en 16:00 uur of van 18:30 tot 20:00 uur.