Afbeelding
Foto:

Pinksteractie met broodjes, wafels en aardbeien

OUDDORP - Na de succesvolle Moederdagactie met overheerlijk gebak, prachtige bloemstukken en planten heeft de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp niet stilgezeten.

Er is weer een actie bedacht voor het Pinksterweekend. Op zaterdag 22 mei bent u van harte welkom bij de Dorpskerk van Ouddorp tussen 10:00 en 14:00 uur om te smullen van lekkere dingen. Er worden deze dag wafels voor u gebakken door bakker Cees, die u naar wens kunt laten beleggen met vers geklopte slagroom en aardbeien. Warme gevulde, zoete en hartige broodjes zijn er ook, vers uit eigen oven. Ook zijn er afbakbroodjes te koop, ideaal voor de Pinksterdagen. Zo kunt u uw (stok) broodje vers uit eigen oven op tafel zetten.

Verder zijn er aardbeien te koop (B-klasse), lekker om zo op te eten, voor op taart of natuurlijk om jam van te maken. Zeer aantrekkelijk geprijsd (1 bakje voor € 1,75, 3 bakjes voor € 5,-)

De verlotingsactie van deze maand loopt nog tot 28 mei (de trekking is op 29 mei) er zijn mooie prijzen te winnen. Meer info via de facebookpagina: www.facebook.com/activiteitencommissieouddorp).

U kunt een aantal van de versproducten t/m woensdag 19 mei bestellen via het formulier (tinyurl.com/pinksteractie) of door de QR code te scannen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via nummer 06-10332631. Op zaterdag 22 mei kunt u de bestelling afhalen bij de Dorpskerk (Weststraat 2 in Ouddorp) of laten bezorgen in Ouddorp voor € 1,- .De opbrengst komt ten goede aan de Hervormde Gemeente Ouddorp.