Afbeelding
Foto: Robin Schmidt

GO-Linked: lunch mee!

GOEREE-OVERFLAKKEE - Wist u dat maandag 17 mei niet alleen de verjaardag van Maxima is, ook is het de ‘Werelddag van de Telecommunicatie’.

De dames van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, grijpen deze dag graag aan om elkaar online te ontmoeten. ‘We houden het graag praktisch en nodigen ons netwerk uit voor een lunch webinar via Zoom. Meerdere ondernemers krijgen, van 12:00 tot 13:00 uur, de kans om zich aan het netwerk te presenteren. Laagdrempelig, ongedwongen en gewoon vanaf de (thuis)werkplek.’ ‘En we hebben een gevarieerd programma’, vult Mirlande Besemer aan. ‘Angela Lodder spreekt over online zichtbaarheid, Adviesgroep de Vogel over bewegen met Fitr, AMG Coaching over het verminderen van werkdruk of werkstress en Cybernetwerk ZHE over het beschermen van je onderneming tegen cybercrime. Kortom, voor ieder wat wils.’

Bent u ondernemer, bestuurder of vertegenwoordigt u een ander soort organisatie en wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via www.go-linked.nl. Deelname is gratis, u ontvangt hiervoor een Zoom-link. Tot slot maakt u kans op een heerlijke lunch van Lunchroom Broodje uit Dirksland op uw (thuis)werkplek geserveerd.