Afbeelding
Foto:

Gezocht: deelnemers voor trainingsvideo over rijtaakondersteuning

REGIO - Begrijp je niet (goed) hoe functies als cruise control, meesturende verlichting of andere slimme functies in de auto werken? En gebruik je ze daarom niet? Of is het voor jou juist zo duidelijk als wat en ben je een fervent gebruiker?

Bij N59 van de toekomst is men op zoek naar vrijwilligers die een online training over rijtaakondersteuning willen volgen en naar aanleiding daarvan enkele vragen willen beantwoorden.
Beschikt jouw auto over een of meer slimme functies, of je ze nou gebruikt of niet? En wil jij de training volgen en vragen beantwoorden? Meld je dan uiterlijk 9 mei aan via info@n59vandetoekomst.nl.
“Het bekijken van de video en het invullen van de vragenlijst duurt samen ongeveer 20 minuten. De resultaten van dit onderzoek gebruiken we om te leren hoe we dit soort trainingen kunnen inzetten. We denken bijvoorbeeld aan een campagne om het gebruik van rijtaakondersteuning te stimuleren op de N59”, aldus de initiatiefnemers.

N59 van de toekomst is een samenwerkingsverband van de provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat, de gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland en de provincie Zeeland. Ze werken samen aan de verbetering van de veiligheid, doorstroming en duurzaamheid van de N59.