Afbeelding
Foto:

Wie verwent u met Moederdag?

OUDDORP - Moederdag is dit jaar op zondag 9 mei. Daarom heeft de Activiteitencommissie van de HG Ouddorp weer wat georganiseerd.

U kunt schitterende planten in pot of hangende bloeiers bestellen van Kwekerij de Halve Maan en heerlijke, verse gebakjes die prachtig zijn opgemaakt. Ook kunt u voor versgebakken kokos- of boterkoek kiezen (t/m 7 mei). Dit kan op 8 mei tussen 10:00 en 12:00 uur worden opgehaald (Kijk hier wat er nog besteld kan worden: tinyurl.com/moederdagactie2021).

Verkoop bij de kerk

Tevens is op de dag zelf (8 mei tussen 10:00 en 12:00 uur) nog een verkoop van prachtige bloemstukjes en chocoladestukjes. Ook worden er dan nog planten en pioenrozen verkocht. E.e.a. afhankelijk van het aanbod en voor alles geldt: op is op. U bent in elk geval van harte welkom bij de Hervormde kerk van Ouddorp. Ingang aan de Weststraat 2. Wie verrast u met Moederdag?

Verlotingsactie

Ook is er weer een grote verloting voor mooie prijzen. Er zijn prachtige prijzen te winnen, te denken aan boodschappenpakketten, wijn, koffie en theepakketten en nog veel meer! Bestellen kan t/m 28 mei en de trekking is 29 mei, meer info of kopen van lootjes (€ 1,- p.st. 6 voor € 5,-) via 06-23464879.

Speurtocht

De speurtocht is nog steeds te bestellen en in te leveren om kans te maken op een prijs! Dit kan t/m 14 mei via 06-23464879 of per mail naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl. Een speurtocht kost € 2,50 p.p. en kan lopend of per fiets gedaan worden. Er zijn 4 bonnen van Eetwinkel ’t Hoekje te winnen.