Youth Event Doopsgezinde Gemeente

OUDDORP - Zondag 9 mei zal er weer een Youth Event plaatsvinden in de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp. Youth Event is een kerkdienst die georganiseerd wordt door de jongeren van de kerk. Iedereen is van harte welkom.

De spreker van deze avond zal zijn: Eric van den Nieuwendijk. Eric is al jarenlang betrokken bij het jongerenwerk van de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp. En heeft inmiddels al een aantal keer tijdens een Youth Event gesproken. Het thema van deze dienst is: “Broken Life, Healed Heart”. We kennen en ondervinden allemaal wel iets van gebrokenheid in ons leven. Je relatie gaat stuk. Je verkering uit of een hechte vriendschap gaat stuk. Je ouders gaan uit elkaar. Veel jongeren weten heel goed wat dat betekent en hebben dat ervaren. Wat doet die gebrokenheid met ons, met elkaar? En hoe komen we weer tot heelheid in die relaties? En wat als dat niet lukt of niet meer gaat? Wat dan?

Deze avond zal de aandacht en met name de collecte in het teken staan van Youth For Christ Goeree-Overflakkee. Met een bus wil YFC GO op vaste plaatsen aanwezig zijn in de dorpskernen. Voor ontmoeting, iets drinken, potje FIFA of tafelvoetbal te spelen, of om gewoon met elkaar te ‘chillen’. Ze willen er namelijk gewoon zijn voor jongeren, hen hoop bieden en helpen groeien.
Vanwege de coronamaatregelen mogen er 30 mensen de dienst bijwonen. Daarom moet van tevoren gereserveerd worden. Dit kan vanaf na 20:00 uur tot 7 mei 20:00 uur, via het aanmeldingsformulier op de website: www.doopsgezindouddorp.nl Hierbij krijgen de jongeren uiteraard voorrang, echter voor iedereen geldt: “wees er snel bij”.

Voor de thuisblijvers. Het Youth Event wordt ook via Livestream uitgezonden ons YouTube kanaal: Doopsgezinde Gemeente Ouddorp. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door de Youth Event band. Aanvang: 18:30 uur in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Dorpstienden 3.