Afbeelding
Foto:

UWV en GO-college sluiten overeenkomst

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met het sluiten van een raamovereenkomst tussen UWV en GO-college is er weer een stap gezet voor bij- en omscholing tot vakmensen in de techniek.

Iedereen die is aangemeld bij het UWV en die haar of zijn kansen op werk wil vergroten, kan contact met de school opnemen om te onderzoeken of wij een passende opleiding kunnen bieden.

Er zijn een paar basisvoorwaarden:
- aangemeld bij UWV
- minimaal mbo niveau 3
- Elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde
- bereid en in staat om 6 tot 8 weken fulltime deel te nemen aan een omscholingstraject

Ieder die voldoet aan de hiervoor genoemde punten wordt uitgenodigd om via de website een informatiepakket aan te vragen. Onderdeel van de aanmelding is een talententest, waarmee men de opleiding tot maatwerk kunnen maken. GO-college helpt ook actief bij het zoeken naar een leerwerkbedrijf.

Een van de doelstellingen van het GO-college is leerwerkbedrijven in de techniek helpen aan goed opgeleide vakmensen, die praktisch geschoold zijn en zelf initiatief nemen bij het up to date houden van hun vakkennis en kunde. “Ook leerbedrijven sporen wij hierbij aan om zich te melden. Wij geven graag antwoord op alle vragen”, aldus de mensen van het GO-college.

Meer informatie via: www.gocollege.nl of telefonisch: 0187 750 834.