Afbeelding
Foto:

Ouddorp Duin brengt een beetje actie in de meivakantie

OUDDORP - Dat er nog geen binnenactiviteiten en evenementen georganiseerd mogen worden tijdens de meivakantie wil natuurlijk niet zeggen dat er niets te doen is bij Ouddorp Duin.

Op verschillende dagen staan er boogschieten en lasergamen op het programma. Dagelijks kun je ook buiten het programma om met een groepje van minimaal 4 personen een potje lasergame of Archery Tag spelen of een clinic boogschieten volgen. Meer informatie en tijden kun je vinden op www.ouddorp-duin.nl.

Op woensdag 5 mei worden er voor verschillende leeftijdsgroepen dansworkshop gegeven door Gwendolyn Dance & Entertainment. Om 9.30 is er peuter-/kleuterdansen voor de allerkleinsten. De workshop Mixed dance daarna is voor 6 tot 8 jarigen en begint om 10.30 uur. Aan het einde van de ochtend is er voor kinderen vanaf 9 jaar een leuke TikTok dansworkshop waarin je samen met Gwendolyn een dans leert waarmee jij na afloop een orginele, leuke TikTok kunt maken. Opgeven voor de workshops kan nu via www.houtenkaap.nl.

Bij de uitvoering van deze activiteiten wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen voor buitensporten. Vooraf inschrijven is verplicht en kan online worden gedaan via www.geefjeopouddorpduin.nl. Voor meer informatie of outdoor aanvragen kun je mailen naar info@houtenkaap.nl of bellen naar 06-11075129 (ook Whatsapp).