Afbeelding
Foto:

Voorjaarsactie tuinplanten en speurtocht

OUDDORP - De Hervormde gemeente van Ouddorp organiseert weer de voorjaarsactie. Dit keer kunt u plantjes bestellen om uw tuin op te fleuren. Bestel vóór 17 april de mooiste planten voor in de tuin voor een scherpe prijs. De opbrengst is bestemd voor de Hervormde gemeente.

In samenwerking met Kwekerij De Halve Maan uit Sommelsdijk heeft de activiteitencommissie weer een ruim assortiment plantjes samengesteld. U kunt kiezen uit o.a. petunia’s, geraniums, lobelia’s en nog veel meer andere kleurrijke planten. Informatie over de planten en bestellen kan via www.tinyurl.com/voorjaarsactieouddorp en activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl. Telefonisch of via whatsapp bestellen kan via 06-13264983. Ophalen kan op zaterdag 24 april van 10.00 tot 12.00 uur bij de Dorpskerk in de ring van Ouddorp. Bezorgen in Ouddorp kan tegen een meerprijs van 1 euro.

Speurtocht

Na het grote succes van de voorgaande puzzeltochten gaat men er in de meivakantie weer een organiseren. Loop of fiets voor 2,50 euro per persoon tussen 24 april t/m 14 mei de speurtocht en win leuke prijzen! De route kan worden besteld via het formulier van de (voorjaarsplantenactie www.tinyurl.com/voorjaarsactieouddorp), via activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl en via WhatsApp (06-23464879). De route voor de puzzeltocht wordt vanaf 24 april verstrekt en is die dag op te halen bij de kerk tijdens de voorjaarsactie. Daarna is hij per mail of in overleg op papier te verkrijgen.