Afbeelding
Foto:

Koningstuintjesmarkt

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Door corona is het helaas ook dit jaar niet mogelijk om een traditioneel Koningsfeest te organiseren. Maar gelukkig heeft Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk in samenwerking met Stichting Hart van Goeree-Overflakkee toch nog een aantal activiteiten bedacht om deze dag een feestelijk tintje te geven.

Aangezien er geen kleedjesmarkt in het centrum gehouden kan worden, wordt dit jaar de kleedjes markt bij de mensen thuis gehouden. Dit kan echter alleen doorgaan als de huidige maatregelen versoepeld worden. Iedereen die mee wilt doen kan tot en met 25 april haar/zijn adres doorgeven op de site van de Stichting Hart van Goeree Overflakkee. Dan zal op maandag 26 april een lijst/plattegrond worden gepubliceerd op diverse media. Deze Koningstuintjes markt zal dus plaats vinden om dinsdag 27 april tussen 10.00 en 15.00 uur. Als het door gaat, zal het bestuur ook nog op zoek gaan naar het leukste versierde tuintje, dus meld je voor de zekerheid alvast aan.

Vorig jaar heeft Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk ook nog een speciale vlag uitgebracht. Deze is ook nog te bestellen via de website www.hartvangoereeoverflakkee.nl. Deze vlag van 1 bij 1,5 meter kost 15 euro.