Afbeelding
Foto:

Mondzorg Dogterom biedt hoogste bedrag voor enorm chocolade-ei voor KiKa

MIDDELHARNIS - Het is raar, maar waar: afgelopen vrijdag werd het reuze chocolade-ei van Bakker van Helden afgeleverd bij Mondzorg Dogterom.

Het was een vreemd gezicht dat het ei, gemaakt van meer dan 30 kilo chocolade, juist bij het team van mondzorgspecialisten terechtkwam. Nou ja…raar? Mondzorg Dogterom wilde graag deze lokale actie steunen en daarnaast is het met een goed onderhouden gebit ook geen enkel probleem om een stukje chocolade te eten. Door het bod van 750 euro kreeg Kees van KiKa Goeree-Overflakkee dit bedrag overhandigd en nam Joline Dogterom het reuze ei van bijna een meter hoog in ontvangst uit handen van Peter van Helden.

Dit was de eerste actie die werd georganiseerd ter ere van het 60-jarig jubileum van Bakker van Helden en het is zeker niet de laatste actie. Inmiddels is er een nieuwe actie opgestart. Er kan nu worden gespaard voor een unieke bakkerij van bricks. Bij aankoop van 10 euro of een veelvoud daarvan, ontvang je een bricksstempel. Met 15 bricksstempels is de spaarkaart vol en kun je aan je eigen bakkerij gaan bouwen.

Speciaal voor deze actie worden er gebakjes en schnitten gemaakt in de vorm van de bekende steentjes. Daarmee kun je extra stempels krijgen en kun je nog sneller aan het bouwen. Er zit echter wel één maar aan deze actie: er is een beperkt aantal van deze bouwpakketten beschikbaar, dus op = op.

De volgende jubileumactie zal ook niet lang meer op zich laten wachten, want als het weer het toelaat, zal binnenkort ook het nieuwe ijsseizoen van start gaan, met een actie ter ere van het 60-jarig bestaan.