De zwaarbeschadigde auto die op de Oudelandsedijk tussen Middelharnis en Stad aan ’t Haringvliet tegen een boom tot stilstand kwam (Foto: Wilko van Dam).
De zwaarbeschadigde auto die op de Oudelandsedijk tussen Middelharnis en Stad aan ’t Haringvliet tegen een boom tot stilstand kwam (Foto: Wilko van Dam). Foto:

Bestelbusje in sloot en auto tegen boom

GOEREE-OVERFLAKKEE - De hulpdiensten moesten afgelopen weekend zeker twee keer uitrukken op het eiland. Een bestelwagen eindigde in de sloot en een auto kwam tegen een boom tot stilstand.

Eerst ging het in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 april mis op de Battenoordsedijk bij Nieuwe-Tonge. De bestuurder van een bestelbus belandde na een eenzijdig ongeval in de sloot. Politie, brandweer en ambulance werden naar de plaats des onheils gestuurd. Inzet van de brandweer bleek uiteindelijk niet nodig, de bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Op zaterdag 3 april ging het mis op de Oudelandsedijk tussen Middelharnis en Stad aan ’t Haringvliet. De bestuurder van een personenauto verloor de macht over het stuur en kwam met zijn voertuig tegen een boom tot stilstand. Een van de inzittenden van het voertuig is door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. (Bron: FlakkeeNieuws)