Afbeelding
Foto:

OUDDORP - Na het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een Paasbrunchactie georganiseerd door de Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente van Ouddorp, in samenwerking met Jumbo Sperling en Kaashandel Dammers.

“De pakketten voor twee personen zijn scherp geprijsd en bevatten heerlijke afbakbroodjes, zodat u Eerste en/of Tweede Paasdag lekker kunt genieten van verse broodjes”, aldus de organisatoren. Ook treft u er diverse soorten hartig en zoet beleg aan, gekookte eitjes, lekkere vruchtensap en nog veel meer. Alles met zorg verpakt en in de koelkast een aantal dagen houdbaar. Tip: ook leuk om iemand mee te verrassen.
Wilt u een Paasbrunchpakket bestellen? Geef dit dan door aan Rianne Klepper via telefoon of whatsapp op 06-10332631 of mail naar zingeninouddorp@gmail.com Bestellen kan tot en met maandag 29 maart. Op zaterdag 3 april kunt u tussen 11.00 en 13.00 uur de bestelling afhalen in ‘De Morgenster’ (Weststraat 2, ingang Hoenderdijk) of laten bezorgen voor € 1,- (alleen in Ouddorp). “We bedanken Jumbo Sperling en Kaashandel Dammers uit Ouddorp voor de fijne samenwerking”.