Afbeelding

Kapsalon PUUR in Ouddorp aangesloten bij 1kapper.nl

OUDDORP - Kapsalon PUUR in Ouddorp heeft zich onlangs aangesloten bij www.1kapper.nl. Op deze website kunnen mensen hun kappersafspraak al ruim van tevoren zelf inboeken.

Net als alle kappers op het eiland is ook PUUR sinds 15 december gesloten wegens de lockdown. "Ons kappershart is huilt en onze handen jeuken inmiddels dat begrijpt iedereen", aldus Andrea Grinwis namens het team. "Toch moeten we nog even volhouden. Wij financieel, u met de haren voor de ogen en de uitgroei die steeds groter wordt. We hopen uiteraard na 2 maart weer te kunnen starten, maar we hebben niet stilgezeten en hebben het online boekingsprogramma opgezet. Vanaf heden kunnen mensen online boeken door zich via www.1kapper.nl te registeren en zo zelf een afspraak te maken op het gewenste moment. Ook kunnen klanten zelf bepalen door wie ze geholpen wilt worden; door Kaija, Evelyne of Andrea." De dienst is ook als gratis app te downloaden.

Bellen naar het vaste nummer kan natuurlijk ook gewoon. Grinwis: "Totdat de salon open is zijn wij aanwezig op de dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur en op de donderdagen van 18.00 tot 20.00 uur voor bestellingen van producten of kleurkits of voor telefonisch contact. We oriënteren ons ondertussen op webinars en worden geïnspireerd door verschillende educatieprogramma's. We willen onze medekappers en alle ondernemers gezondheid toewensen, sterkte en kracht om dit te kunnen doorstaan. Hopelijk kunnen we met z’n allen weer snel aan de slag."

Overigens is PUUR Ouddorp de tweede kapsalon die is aangesloten bij 1kapper.nl. Ook kapsalon Krijger in Middelharnis is hierbij aangesloten.