Afbeelding

Veel animo voor familiequiz VC Intermezzo

MIDDELHARNIS - Een quizavond voor heel de familie, dat is een evenement wat in coronatijd gerealiseerd kan worden. Natuurlijk wel online. En zo geschiedde.

Afgelopen zaterdag 6 februari was de eerste online quiz van VC Intermezzo. Maar liefst 38 teams hadden zich opgegeven, dit betekent dat er meer dan 120 personen een gezellige avond tegemoet gingen. De pret begon voor de activiteitencommissie al tijdens de voorbereidingen. Taken werden verdeeld en zo werden vragen bedacht, pakketten met lekkere versnaperingen samengesteld en alle zaken eromheen geregeld. Zaterdag was het zover, alle deelnemers kregen een goed gevuld pakket met versnaperingen voor jong en oud. De uitnodiging voor de teams-vergadering werd verstuurd met uitleg en spelregels, dus de avond kon van start.
De quiz bestond uit zes rondes van tien vragen, variërend van algemene kennis, tot sportvragen, van vragen over kinderprogramma’s tot natuurlijk vragen over volleybal. En tussen de rondes door werd er ‘live’ overgeschakeld naar bijvoorbeeld Paul van Beveren, de voorzitter van VC Intermezzo. Maar ook naar de nieuwe sporthal van de Staver, waar wethouder Sport Berend-Jan Bruggeman de leden een gezellige avond wenste. Later op de avond kwamen de Nederlandse beachvolleybalsters Mexime en Emi van Driel voorbij die de leden een peptalk gaven.
Een online toost en een virtuele groepsfoto konden natuurlijk niet ontbreken en zo werd het een geslaagde avond.