Afbeelding

Eilandmarketing scoort met nieuwe site Visitgo

GOEREE-OVERFLAKKEE – Eilandmarketing Goeree-Overflakkee heeft afscheid genomen van de website www.vvvgoeree-overflakkee.nl. Daarvoor in de plaats is sinds enkele weken de nieuwe site www.visitgo.nl in de lucht. Mede dankzij commercials op de landelijke televisie is het aantal bezoekers van de website explosief gestegen.

Visitgo is vooral gemaakt vanuit het perspectief van potentiële bezoekers aan Goeree-Overflakkee. Zo is een van de eerste vragen na opening van de website: wat voor type ben jij? Er staan vier antwoorden van typen die bovengemiddeld aan hun trekken komen op het eiland: natuurmens, sportfanaat, cultuurproever en tijdreiziger.

De site is activerend bedoeld. Dat de afkorting van Goeree-Overflakkee GO is, is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Wat er allemaal te ontdekken valt, is overzichtelijk en aantrekkelijk weergegeven. Ook de mogelijkheden op het gebied van ‘Doe’ (fietsen, wandelen, watersport, natuur, erfgoed, winkelen…) en ‘Blijf’ (eten en slapen) krijgt de sitebezoeker op een dienblad aangeboden. Evenals de evenementen die op stapel staan. Een handige interactieve kaart van het eiland maakt Visitgo compleet.

De komende maanden wordt informatie van accommodaties, winkels, horeca et cetera onderdeel voor onderdeel op de website geplaatst. Ondernemers die ook een gratis pagina op Visitgo willen hebben, kunnen zich melden bij Eilandmarketing. Via de site – en het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp – kunnen bezoekers straks ook arrangementen van ondernemers boeken. Een nieuw ticketsysteem op Visitgo maakt dat gemakkelijk. Ook handig, zeker nu het VVV Inspiratiepunt vanwege corona gesloten is: bezoekers kunnen binnenkort via visitgo chatten met een medewerker van de VVV.

Files

Commercials op de landelijke tv hebben nog geen autofiles naar Goeree-Overflakkee opgeleverd. Maar misschien wel files op de digitale snelweg. Het aantal bezoekers van Visitgo bedroeg in twee weken tijd 40.000. Vorig jaar, toen www.vvvgoeree-overflakkee.nl nog bestond, duurde het twaalf maanden om dit aantal te bereiken.

Afbeelding