Afbeelding

Glazenwassersbedrijf Goeree-Overflakkee bestaat 10 jaar

OUDE-TONGE - Sven van der Burgh is met zijn Glazenwassersbedrijf Goeree-Overflakkee al tien jaar actief op het eiland en net hierbuiten. De ondernemer begon tien jaar geleden alleen en met één auto, maar ondertussen is zijn bedrijf doorgegroeid naar drie auto’s, de bekende zwart met oranje busjes. Deze groei is iets waar hij heel trots op is.

Van der Burgh heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten, maar gezocht naar vernieuwing en innovatie en dat is zeker gelukt, laat hij weten. "Twee jaar geleden heb ik geïnvesteerd in een revolutionaire nieuwe reinigingsmethode genaamd SoftWash. Door geen gebruik van hoge druk maar van biologisch afbreekbare chemie is de kans op schade aan de ondergrond nihil. Hierdoor is het breed toepasbaar op vrijwel alle ondergronden op vrijwel alle exterieurs. Zo is het unieke concept Go Softwash tot stand gekomen. We bieden een totaalpakket van glasbewassing tot dak- en gevelreiniging. De gemeente Goeree-Overflakkee zet zich actief in voor duurzaamheid en ik vind het mooi om met dit systeem een steentje bij te dragen."

Met ook een bus erbij voor Go SoftWash groeide het bedrijf uit zijn jasje. In februari 2020 ontving Van der Burgh de sleutels van zijn eigen pand aan de Zonnekracht 10 in Oude-Tonge, een mooie mijlpaal die hij graag gevierd had. "De officiële opening van het nieuwe pand zou in maart 2020 plaatsvinden, vanwege corona was dit niet mogelijk. Ik hoop dat de mijlpaal van het 10-jarig bestaan aan het eind van 2021 wel gevierd kan worden met familie, vrienden en trouwe klanten."

Door aanschaf van het nieuwe pand ziet Sven van der Burgh zijn bedrijf graag nog verder groeien. "Met de juiste mensen om me heen, die dezelfde visie op het bedrijf hebben als ik. Die de woorden kwaliteit, klantvriendelijkheid en fun in acht nemen, deze kenmerken staan namelijk hoog op het lijstje. Hierin willen we ons als bedrijf onderscheiden en zo uitgroeien tot dé glazenwasser van Goeree-Overflakkee, die het totale pakket van exterieurreiniging kan aanbieden."