Afbeelding

Webinar H2GO Met Waterstof in transitie

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het H2GO-programma timmert met partners stevig aan de weg om met waterstof een klimaatneutraal Goeree-Overflakkee te organiseren.

Op donderdag 21 januari organiseert H2GO een webinar met als keyspeaker Jan Rotmans, hoogleraar duurzame ontwikkeling en transitievraagstukken van de Erasmus Universiteit. “We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk”, is een van zijn uitspraken. Rotmans hoort tot de personen van het eerste uur die duurzaamheid als urgent beleidsthema op de kaart hebben gezet.

Na de inleiding van Rotmans gaan gedeputeerde Berend Potjer van provincie Zuid-Holland en wethouder Tea Both van gemeente Goeree-Overflakkee in gesprek over de uitdagingen en kansen van de energietransitie en de rol die waterstof daar speelt. Het H2GO-programma beperkt zich niet tot een aspect, maar verkent nadrukkelijk de toepassing van waterstoffen in de diverse sectoren, van mobiliteit tot wonen. Daarbij worden de meest spraakmakende projecten binnen het programma toegelicht.

Aanmelden

Graag aanmelden per e-mail via g.koese@goeree-overflakkee.nl. Na aanmelding ontvangt u een link om te kunnen deelnemen. Het webinar is op donderdag 21 januari 2021 van 15.00 tot 16.30 uur