Afbeelding
Foto:

AutoFirst Rommelse gaat stoppen

MIDDELHARNIS - 'Volgend jaar maart zouden we ons 20-jarig bestaan gevierd hebben, maar dat gaan we dus net niet halen".

“Wij, Arie en Anne-Marie Rommelse van AutoFirst Rommelse, gaan stoppen per 1 januari 2021. Arie wordt 63 jaar en we hebben, toen de mogelijkheid zich voordeed, de keuze gemaakt om het garagebedrijf te verkopen. In de loop van de jaren hebben we een fijne klantenkring opgebouwd met veel leuke contactmomenten. Het werk, maar ook de persoonlijke omgang met onze klanten, gaan we zeker missen".

"De tijd is nu aangebroken om het wat rustiger aan te gaan doen en te gaan genieten van onze pasgeboren kleinzoon. Een paar dagen in de week blijft Arie nog werkzaamheden verrichten in onderhoud en reparatie van auto's, alleen op een andere locatie. Het is een te mooi vak om dit helemaal los te laten. Als 16-jarige jongen ben ik begonnen in dit vak en ik heb nu zo'n 45 jaar erop zitten. Na jaren eerst in loondienst te zijn geweest zijn we gaan bouwen en hebben de stap gezet om een eigen autobedrijf te beginnen aan de Simon Stevinweg in Middelharnis. "Geen moment spijt van gehad".

De snelle ontwikkeling in de techniek van de auto's en alle veranderingen binnen de mobiliteitsbranche zorgen ervoor dat bijblijven een vereiste is, aldus Arie en Anne-Marie. Dat impliceert dat er regelmatig cursussen gevolgd zijn. Dat, en met onze goed geoutilleerde werkplaats was het heel fijn werken. Mochten we u nog niet persoonlijk bedankt hebben, dan willen we u op deze manier bedanken voor de klandizie, het vertrouwen en het fijne contact”, aldus Arie en Anne-Marie Rommelse