Afbeelding
Foto:

Adri van Kouteren erelid EHBO Oude-Tonge

OUDE-TONGE - Na zeven jaar voorzitter en vele jaren betrokken als vrijwilliger voor de EHBO club in Oude Tonge is Adri van Kouteren per 3 december tot erelid benoemd van de club.

Van Kouteren ontving ook het Bondskruis Tweede klasse met bijbehorende speld van de Nationale EHBO-bond. De vrouw van Adri van Kouteren kreeg een kerststuk overhandigd voor de vele momenten dat Adri zich weer eens voor de EHBO moest inzetten voor bijstand bij een evenement.
Adri is sinds 1955 met een kleine onderbreking lid van de vereniging geweest. Hij heeft aan veel wedstrijden deelgenomen. Vroeger werden er tussen de vele EHBO-verenigingen in de verschillende dorpen op Flakkee wedstrijden georganiseerd door verschillende bonden in Nederland. Vorige week heeft Van Kouteren de de voorzittershamer overgegeven aan zijn opvolgster. Namens de vereniging werd Adri hartelijk bedankt voor zijn inzet. Hem werd veel geluk en gezondheid toegewenst.

Denk je nu ik wil ook een EHBO opleiding doen of een REA cursus volgen, neem dan contact op met het volgende mail adres, ehbo.oudetonge@outlook.com. Men is ook welkom als men reeds een geldig EHBO-diploma in bezit heeft. De contributie voor een jaar bedraagt € 30,-. Hiervoor krijgen deelnemers acht avonden instructie om het diploma te behouden.