Afbeelding

De Ouwe Stempel in Middelharnis bestaat vijf jaar

MIDDELHARNIS - Wie van een landelijke sfeer in huis houdt, is ongetwijfeld wel een keer bij De Ouwe Stempel in Middelharnis geweest. De winkel bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd.

"We vonden het heel erg spannend, maar wat zijn we blij dat we vijf jaar terug de stap hebben genomen", vertelt eigenares Hennie van den Hoek. "Na een periode waarin we vanuit huis en op verkopingen actief waren, kregen we een echte winkel in het centrum van Middelharnis." Daarmee kwam voor haar een droom uit. "Ik begon als een meisje van net 18 jaar aan dit avontuur, een beetje verlegen en in het begin spannend. Wat ik moest zeggen tegen mijn klanten. Alleen daar ben ik al dankbaar voor dat ik zo gegroeid ben."

Ze vervolgt: "Toen we net open gingen, was er veel brocante in de winkel. Alle meubels werden wit geschilderd. Nu is er een warme landelijke sfeer met veel hout. Het is erg leuk om de stijl in de loop van de jaren te zien veranderen."

Met veel passie word er bijna wekelijks door Nederland gereden om op zoek te gaan naar de mooiste items, vertelt Van den Hoek. "We willen alle klanten in het bijzonder bedanken, want een winkel draait niet zonder hen. Met veel klanten heb ik een bijzondere band, vaak zijn er mooie gesprekken die heel waardevol zijn. We hopen hen nog heel veel jaren te kunnen inspireren en adviseren in de winkel en natuurlijk is er altijd ruimte voor ontmoeting en een praatje."

Het 5-jarig bestaan wordt deze week gevierd met leuke aanbiedingen, een winactie en een nieuwe collectie van onder andere Brynxz en nog meer leuks. Van den Hoek besluit: "Elke klant krijgt bij besteding vanaf 20 euro een goed gevulde goodiebag die we één voor één met liefde hebben ingepakt. Mede namens het team wens ik iedereen een goede kerst toe en een inspirerend en creatief nieuw jaar."