Beachclub 't Gorsje kiest voor C02-neutraal kerstbomen verkopen aan zee

OUDDORP - Vanaf 25 november verkoopt Beachclub ‘t Gorsje de 'mooiste kerstbomen'.

Aan het strand van de Brouwersdam bent u van woensdag tot en met zondag welkom voor een wandeling, versnapering en het kopen van uw kerstboom. Voor de verkoop zijn de de beste nordmannen en sparren geselecteerd. "Om de service compleet te maken, kunnen wij de Kerstboom ook aan huis bezorgen en planten wij i.s.m. de stichting ‘Trees for All’ voor iedere verkochte boom een boom terug. Onder het adagium ‘samen sta je sterker’ is de beachclub al jaren maatschappelijk bezig en past de samenwerking met de stichting dan ook in de core business. Meer informatie vindt u op onze Facebookpagina: Beachclubtgorsje", aldus het team van 't Gorsje.

Het team van Beachclub ‘t Gorsje staat enthousiast voor uw klaar. Naast kerstbomen zijn er leuke Kerstcadeaus terug te vinden en zijn er diverse versnaperingen om direct te nuttigen of om thuis op te warmen. Daarnaast heeft de beachclub een sushi bezorgservice opgezet, met elke week leuke specials. Beachclub ‘t Gorsje heeft de corona tijd aangegrepen om nieuwe concepten te bedenken om 2020 zo toch nog tot een succes te kunnen maken.

Om ook de voedselbank een steuntje in de rug te geven, wordt er gewerkt met soupalicious. Voor elke verkochte liter soep, gaat er ook een liter als donatie naar de voedselbank. Tevens is het mogelijk iemand een kerstboom cadeau te doen. Het team van ‘t Gorsje bezorgt de boom dan aan huis, met een persoonlijk boodschap van de gever.

Beachclub ‘t Gorsje is te vinden aan de buitenzijde van de Brouwersdam.