Afbeelding
Foto:

Tulpenbollen en groente en fruit voor scherpe prijzen

OUDDORP – Prachtige Rembrandttulpen van Amsterfarm. Kleurend van wit naar roze en rood, gestreept en gevlamd, er is geen bloem hetzelfde.

Een prachtige kleurenimpressie en variatie in uw tuin komend voorjaar? Bestel dan nu uw tulpenbollen bij de Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp en geniet straks van al dat moois in uw eigen tuin.
De ‘R’ is ook weer in de maand, dus tijd om vitamientjes in te slaan! (Stoof)appels, (stoof)peren, mandarijnen, sinaasappels, bloemkool, prei, uien, winterpeen etc. Nu voor scherpe prijzen te bestellen deze maand. Rechtstreeks van de weekmarkt (Vos Groente en Fruit) en de stoofperen en stoofappels van de Klôôsterweije.

Meer informatie en prijzen van de diverse producten kunt u vinden op tinyurl.com/novemberactie. Bestellen kan via de genoemde link of door de QR-code te scannen. Liever via whatsapp/telefonisch bestellen? Dat kan op tel. 06-23464879. 19 november 15.00 uur a.s. is de uiterste besteldatum. Ophalen kan op woensdag 25 november tussen 10:00 en 12:00 uur en 19:00 en 20:00 uur in de Morgenster (Weststraat 2 in Ouddorp). Ook kunt u het laten bezorgen in Ouddorp voor €1,- (uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen). De opbrengst komt ten goede aan de Hervormde Gemeente Ouddorp.

Tip: Volg de Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente op facebook (@activiteitencommissieouddorp) en blijf op de hoogte van alle acties. De activiteitencommissie bedankt Amsterfarm, Vos Groente en Fruit en de Klôôsterweije voor de fijne samenwerking!