Afbeelding
Foto:

Verrassing beeballers The Islanders

OUDE-TONGE - De beeballers (vanaf 5 -12 jaar) werden door hun coaches/trainers, tijdens hun eerste zaaltraining, verrast met mooie aandenkens aan seizoen 2020. Zo was er een Islanders-medaille, een beeballdiploma en een schitterende fotocollage.

Coach Peter Roubos: "De fotocollage bestaat uit een overzicht van hopelijk mooie herinneringen uit dit bizarre seizoen. Alle spelers hebben zich op hun eigen manier gigantisch ontwikkeld." Daniël en Fien gaan echt 'honkbal denken' en proberen hun teamgenoten te helpen; Anne is nog maar 5 jaar, maar zij slaat al opgetoste ballen weg; Dennis, Jesse en Jakob fielden, gooien en vangen en maken echte veldacties; Kent honkbalt nog maar sinds het einde van het seizoen, maar laat zien dat hij het kan en het super leuk vindt; Ruben gaat er hélemaal voor en wát een loopsnelheid!; Jan heeft ontzettend hard geslagen en weet precies wat honkbal is.

Er is één foto die op alle collages terugkomt. Dit is een foto van de actie na het einde van de wedstrijd, die bedoeld is om de tegenstanders, scheidsrechter en publiek te bedanken voor de fijne en sportieve wedstrijd. Dit gaat met een yell en het omhoog gooien van de handschoenen. Deze foto verbeeldt voor de coaches het plezier dat onze sport kan geven aan kinderen van alle leeftijden.