Afbeelding

Parfumerie Vive wint desinfectiezuil met winactie R Promotions

OUDE-TONGE - Directeur Ramon Rhijnen van R Promotions uit Oude-Tonge zette vorige maand een 'corona winactie' op touw. De winnaar van de actie is deze week bekendgemaakt en is parfumerie Vive. Deze winkel wint een desinfectiezuil met logo.

De voorwaarde om deel te nemen was dat je een onderneming moest hebben én door een ander getagd zou worden onder de winactie op social media. "We hebben zelf als geenander de gevolgen van deze crisis ervaren", zegt Ramon Rhijnen. Het creatieve bedrijf dat normaal beursstands ontwerpt en realiseert, heeft haar machines en personeel moeten omscholen tot de productie van coronabescherming. "We hebben allemaal een knop omgezet", vertelt Rhijnen. "Het is erop of eronder, we maken er samen het beste van."

Na bekendmaking van de winnares van de desinfectiesokkel besloot het bedrijf alle deelnemende ondernemers een kortingscode toe te sturen. Elke getagde ondernemer ontving als troostprijs een kortingscode in zijn of haar mailbox. R Promotions besluit nu nog een stapje verder te gaan. Het bedrijf wil elke gevestigde onderneming op Goeree-Overflakkee een hart onder de riem steken in tijden van deze crisis. Met de code 'ONDERNEMERS_GOEREEOVERFLAKKEE' bestel je via de website een desinfectiezuil nu met korting. ''Samen slaan we ons hier doorheen, blijf gezond en zorg voor elkaar", aldus Ramon Rhijnen.