Afbeelding
Foto:

Donateurs gevraagd:

‘Gospelkoor InTouch heeft u nodig!’

GOEREE-OVERFLAKKEE - Gospelkoor InTouch bestaat al 35 jaar. In al die jaren heeft het koor veel mensen met de Bijbelse boodschap bereikt. Dit doet het koor door middel van optredens in kerkdiensten en het zingen van musicals.

Het afgelopen jaar heeft diepe sporen nagelaten en de gevolgen zijn dramatisch voor InTouch. Door het wegvallen van optredens zijn ook onze inkomsten verloren gegaan en door alle maatregelen is er juist meer geld nodig om aan alle regels te kunnen voldoen.

Het bestuur slaakt een noodkreet: ‘Wij willen en kunnen InTouch niet verloren laten gaan! Zodra we weer mogen, willen we de boodschap kunnen vertellen. We willen de mensen blijven bereiken door middel van onze prachtige liederen. Juist in een tijd waarin eenzaamheid op de loer ligt, willen wij ons zichtbaar maken en mensen bemoedigen’. Voor deze nieuwe manier van optreden wil het koor graag investeren in de aanschaf en het gebruik van digitale middelen. Hierbij heeft het koor wel hulp nodig.

Donateurs

Het koor is een actie gestart om donateurs te werven. ‘Want met een donatie kunnen wij blijven zingen en kunnen wij ons op een andere manier laten zien’, aldus het bestuur.

Donateurs worden als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten en ze krijgen vrij toegang tot alle concerten van InTouch. Indien gewenst kan er een (bedrijfs)naam vermeld op de website. Donateurs hebben altijd vrij toegang om de repetities bij te wonen.

Meer informatie en aanmelden kan via www.gospelkoor-intouch.nl/donateur