Afbeelding
Foto:

Judo-examens voor Judoclub Middelharnis

MIDDELHARNIS - Gelukkig kon er weer vanaf september getraind worden door de jeugd van Judo Club Middelharnis. Met de nodige veiligheidsmaatregelen natuurlijk.

Door de verbouwing van de Tennishal in de Staver te Sommelsdijk konden alleen de judoka’s terecht in Dirksland en Oude-Tonge. Ondanks deze korte voorbereiding besloot examinator Lau Almekinders deze jeugd judoka’s toch een examen af te nemen. En met succes. Zij konden perfect de gevraagde technieken zowel staande worpen alsmede de verschillende houdgrepen uitvoeren.

De allerkleinsten kwamen in aanmerking voor een slip aan de judoband en de grotere kregen een hele nieuwe judoband. De geslaagden waren, voor de Gele band, Jelle de Waal, Jayden Knöps, Bart Weynen, Loes Weynen en Gijs Hameeteman. Voor de Oranje band slaagden, Joanne Huige en Zosja van Anrooy. Voor de Groene band slaagden, Tygo de Bruin, Mickey IJpelaar, Rens Herlaar en Jochem de Jonge. Voor Blauwe band slaagde Sven de Vos. Voor de Bruine band slaagde, Soraja Ustun en Jerzy Tuns. Na de herfstvakantie komen de judoka,s van de afdeling Middelharnis/Sommelsdijk aan de beurt.