Twirlvereniging Vicace gaat verhuizen

OUDE-TONGE / SOMMELSDIJK - Het is een drukke tijd voor Twirlvereniging Vivace. Afgelopen maand hebben de leden en het bestuur van de Oude-Tongse vereniging besloten om vanaf 1 januari 2021 te verhuizen naar De Staver in Sommelsdijk.

”Vanaf het nieuwe jaar trainen wij elke dinsdagavond vanaf 18.30 uur in de vernieuwde sporthal in De Staver. Met deze verhuizing hopen we een nieuwe groep jongens en meiden te bereiken en enthousiast te maken voor onze mooie sport”, aldus voorzitter Merel Buth.
Om dit extra kracht bij te zetten, heeft de vereniging ook gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Zo is er een nieuw logo ontworpen. Voorzitter Buth vertelt: “Onze vereniging bestaat al bijna 40 jaar en we zijn er trots op dat onze groepen en solisten al jaren meedoen aan het Nederlands Kampioenschap. Maar we moeten natuurlijk wel met onze tijd mee gaan. Het nieuwe logo straalt kracht, souplesse en energie uit. Het laat zien wat voor vereniging wij zijn: energiek, gezellig en ook professioneel. Want na al die jaren hebben we onze sporen in de twirlsport verdiend, maar gezelligheid staat bij ons voorop”.

Om kinderen uit Sommelsdijk/ Middelharnis en omstreken kennis te laten maken met twirlen, wordt een aantal proeflessen georganiseerd. Iedereen die van dansen houdt en wel eens wilt kijken of twirlen iets voor hem of haar is, kan zich via GO Sport aanmelden. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond 3, 10, 17 en 24 november, van 18.30 – 19.15 uur in De Staver. Ben je benieuwd wat twirlen is? Bekijk de website: www.twirlverenigingvivace.com, Facebookpagina, Insta of TikTokaccount.