Afbeelding
Foto: Stophardwater .nl

Actie Hervormde Gemeente Ouddorp

OUDDORP – Vlees van Keurslagerij Floresteijn, Sperling Wijnen, bokbier en zelfgemaakte advocaat.

Helaas kan de geplande zangavond in de Hervormde Gemeente van Ouddorp op zaterdag 31 oktober a.s. geen doorgang vinden wegens de huidige omstandigheden. De activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp heeft wel een andere actie voor die dag: in samenwerking met Keurslagerij Floresteijn en Sperling Wijnen uit Ouddorp kunnen er diverse soorten lekker vlees met bijpassende Ouddorp aan Zee wijnen besteld worden. Ook wordt er bokbier voor de druilerige dagen en de bekende overheerlijke, zelfgemaakte advocaat van Cees Grinwis op bestelling verkocht.

Meer informatie over de diverse producten kunt u vinden op tinyurl.com/oktoberactie2020. Bestellen kan via de genoemde link of door de QR-code te scannen. Liever via whatsapp/telefonisch bestellen? Dat kan op tel. 06-23464879. 24 oktober a.s. is de uiterste besteldatum. Ophalen kan op 31 oktober tussen 10:00 en 12:00 uur in de Morgenster (Weststraat 2 in Ouddorp). Ook kunt u het laten bezorgen in Ouddorp voor €1,- (uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen). De opbrengst komt ten goede aan de Hervormde Gemeente Ouddorp.
Tip: Volg de Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente op facebook (@activiteitencommissieouddorp) en blijf op de hoogte van alle acties.
De activiteitencommissie bedankt Keurslagerij Floresteijn, Sperling Wijnen en Cees Grinwis uit Ouddorp voor de fijne samenwerking!