Afbeelding
Foto:

Yvonne Schipper en Servaas de Geus van Volvo Van der Wulp:

"Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel"

REGIO - Servaas de Geus en Yvonne Schipper werken met veel plezier bij Volvo-dealer Van der Wulp in Spijkenisse. Dit bedrijf, dat ook een vestiging heeft in Oud-Beijerland, is ook Volvo-dealer voor Goeree-Overflakkee en Servaas en Yvonne zijn ‘bekende gezichten’ voor Volvo-rijders van het eiland.

Tekst en foto: Adri van der Laan

Hoewel Yvonne Schipper in Hellevoetsluis woont is zij toch bekend met Volvo-rijdend Goeree-Overflakkee. Tot voor een aantal jaren werkte zij bij de Volvo-dealer in Nieuwe-Tonge. Als service-adviseur is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten van Van der Wulp. Deze zelfde functie had ze ook bij de Volvo-dealer op het eiland. Een groot deel van de Volvo-rijders van Goeree-Overflakkee zijn nu aangewezen op de dealer in Spijkenisse. Doorgaans krijgen zij als eerste Yvonne aan de lijn. “Soms hoor je mensen even aarzelen als ze mij aan de telefoon krijgen, want ze herkennen mijn stem nog van voorheen. Dat komt omdat we er alles aan doen om een goede persoonlijke band met onze klanten op te bouwen.”

Die ervaring heeft ook Servaas de Geus uit Sommelsdijk. Hij heeft eveneens gewerkt bij de toenmalige eilandelijke Volvo-dealer en maakte ‘de oversteek’ naar Spijkenisse. Sinds dat Van der Wulp het dealerschap van Volvo voor het eiland verwierf, weten steeds meer klanten de weg naar Spijkenisse te vinden.

Persoonlijke aandacht

Zowel Yvonne als Servaas geven aan dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat bij Volvo en zeker bij de dealer in Spijkenisse. “Het is bij ons zo dat iedere klant zijn of haar vaste monteur krijgt. Dat heeft als voordeel dat de lijnen kort zijn. Als klanten specifieke vragen hebben over hun auto dan hoeven ze de antwoorden niet via een omweg te krijgen, maar ze komen gelijk in contact met onze monteur die op de hoogte is van de betreffende auto”, aldus Servaas. “Onze monteurs kennen de klanten, hun auto en hun wensen en zij weten precies welke onderdelen er nodig zijn als er iets vervangen moet worden”, vult Yvonne aan. In deze ‘coronatijd’ worden natuurlijk ook bij de Volvo-dealer de nodige maatregelen genomen want de veiligheid van klanten en personeel staat voorop. Hierdoor is er wel enige afstand gecreëerd tussen personeel en klanten. Toch is de werkplaats transparant ingericht, zodat de Volvo-eigenaren het proces van servicebeurt of reparatie op de voet kunnen volgen.

Levenslange garantie

Sinds de zomer van dit jaar geeft Volvo een levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen. Dit is uniek in de autowereld, want Volvo is hiermee vooralsnog het enige automerk ter wereld dat een dergelijke garantie hanteert. De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door de Volvo-dealer en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen enkele rol. Twee keer betalen voor dezelfde reparatie zal bij de officiële Volvo-dealer nooit gebeuren.

De levenslange onderdelengarantie is van toepassing op vervangingen van originele Volvo-onderdelen die een rekeningdatum vanaf 1 juni 2020 hebben en die bij een officiële Volvo-dealer zijn uitgevoerd. De levenslange onderdelengarantie kent geen kilometerbeperking. “Dit is ook een reden voor Volvo-rijders om hun auto door een officiële Volvo-dealer te laten onderhouden”, aldus Servaas.

Werkplek

Bij Volvo Van der Wulp is een ruimte ingericht waarin klanten, als hun auto een servicebeurt krijgt of gerepareerd wordt gewoon aan het werk kunnen. In die ruimte is internet aanwezig en kan men terwijl men wacht doorwerken. Dit is vooral belangrijk voor leaserijders die voor hun werk sterk afhankelijk zijn van hun auto. Het werk kan in de meeste gevallen dus gewoon doorgaan.

Meer informatie is te vinden op www.vanderwulp.nl.